Bannerbilde

Aktuelt

 • Det skulle bli garasje... Les mer

  Det skulle bli garasje...

  Oppdatert:  6 desember 2018

  Det er blitt garasje. Men fordi ting bygget på seg underveis, det gjør gjerne det, ble forskalingsblokk-bygget langt mer. I mangel på et bedre navn kaller huseieren det bunkers.

 • HR og HMS leder Les mer

  HR og HMS leder

  Oppdatert:  29 november 2018

  Har du solid HR/HMS erfaring og god forretningsforståelse? Har du i tillegg ønske om å jobbe med forbedring- og utviklingsarbeid? Da kan du være den vi ser etter!

 • Lyst på en fin, stødig mur? Les mer

  Lyst på en fin, stødig mur?

  Oppdatert:  27 november 2018

  Aneto gir fine og stødige murer som er enkle å sette opp. Multiblokks montasjevideoer gjør det enda enklere å bruke produktene våre riktig.

 • Obs Bygg Klepp satser stort! Les mer

  Obs Bygg Klepp satser stort!

  Oppdatert:  19 november 2018

  De er kanskje smålåtne på Jæren, men pysete, det er de ikke! I Jærhagen har Obs Bygg Klepp nylig åpnet ny butikk med 8500 kvadratmeter innendørs areal.

 • Baker på skolebenken - i betongfag! Les mer

  Baker på skolebenken - i betongfag!

  Oppdatert:  6 november 2018

  I slutten av oktober gjennomførte om lag 20 ansatte fra betongbransjen i Sandnes-distriktet del to av kurs i betongteknologi, i regi av Norsk Betongforening.

 • Sparer penger med eget regnvann Les mer

  Sparer penger med eget regnvann

  Oppdatert:  16 august 2018

  Forbruksvann koster penger, ofte betaler virksomheter også avløpsavgift ut fra kjøpt vannmengde. Med nye og strenge krav til håndtering av overvann på egen tomt, må utbyggere i tillegg belage seg på kostbare anlegg for å magasinere og eventuelt infiltrere nedbør.

 • Produktkalkulator fra Multiblokk Les mer

  Produktkalkulator fra Multiblokk

  Oppdatert:  3 juni 2018

  Forskalingsblokkene fra Multiblokk er enkle å mure med. Nå har Multiblokk i tillegg utviklet en kalkulator som gjør det enkelt å regne ut hvilke og hvor mange forskalingsblokker du trenger!

 • Sirkelsett - NYHET! Les mer

  Sirkelsett - NYHET!

  Oppdatert:  23 mai 2018

  Sirkelsettet GP, med eller uten omramming, gjør det enkelt for deg å legge inn et hint av engelsk herregård i din egen hage.

 • Det gode uteliv: Multiblokk-katalogen 2018 Les mer

  Det gode uteliv: Multiblokk-katalogen 2018

  Oppdatert:  8 mai 2018

  Mulighetene er mange i uterommet. Det handler om kundenes liv og kundenes valg, men som leverandør er Multiblokk med på å skape reelle alternativ. Derfor er det i år større bredde i sortimentet enn noen sinne.

 • Funksjonelt, drenerende industristeinsdekke Les mer

  Funksjonelt, drenerende industristeinsdekke

  Oppdatert:  1 mai 2018

  Fremfor å asfaltere sin nye oppstillingsplass, valgte Tine meierier å dekke arealet med permeabel industristein av betong. Det gir et flatt og tørt dekke med ekstrem toleranse for punktbelastning.

< >