Bannerbilde

Aktuelt

 • Ledig stilling hos Multiblokk! Les mer

  Ledig stilling hos Multiblokk!

  Oppdatert:  13 februar 2019

  Multiblokk styrker nå teamet med en kvalitetsleder i 100 prosent stilling. Vi leter etter en med solid betongkompetanse, fortrinnsvis i kombinasjon med ledererfaring. Kan du være den vi ser etter?

 • Uterom fulle av muligheter Les mer

  Uterom fulle av muligheter

  Oppdatert:  30 januar 2019

  Multiblokks katalog for hageåret 2019 er ute, og den er propp full av produkter som åpner for nettopp dette; at den enkelte skal få rikelig med muligheter til å forme sitt eget uterom.

 • Plaza, i nok en parkeringshall Les mer

  Plaza, i nok en parkeringshall

  Oppdatert:  14 januar 2019

  Stangeland Maskin har igjen benyttet betongsteinen Plaza som dekke på et parkeringsareal. Årsaken var samlet erfaring fra tidligere prosjekt.

 • Det skulle bli garasje... Les mer

  Det skulle bli garasje...

  Oppdatert:  6 desember 2018

  Det er blitt garasje. Men fordi ting bygget på seg underveis, det gjør gjerne det, ble forskalingsblokk-bygget langt mer. I mangel på et bedre navn kaller huseieren det bunkers.

 • Lyst på en fin, stødig mur? Les mer

  Lyst på en fin, stødig mur?

  Oppdatert:  27 november 2018

  Aneto gir fine og stødige murer som er enkle å sette opp. Multiblokks montasjevideoer gjør det enda enklere å bruke produktene våre riktig.

 • Obs Bygg Klepp satser stort! Les mer

  Obs Bygg Klepp satser stort!

  Oppdatert:  19 november 2018

  De er kanskje smålåtne på Jæren, men pysete, det er de ikke! I Jærhagen har Obs Bygg Klepp nylig åpnet ny butikk med 8500 kvadratmeter innendørs areal.

 • Baker på skolebenken - i betongfag! Les mer

  Baker på skolebenken - i betongfag!

  Oppdatert:  6 november 2018

  I slutten av oktober gjennomførte om lag 20 ansatte fra betongbransjen i Sandnes-distriktet del to av kurs i betongteknologi, i regi av Norsk Betongforening.

 • Sparer penger med eget regnvann Les mer

  Sparer penger med eget regnvann

  Oppdatert:  16 august 2018

  Forbruksvann koster penger, ofte betaler virksomheter også avløpsavgift ut fra kjøpt vannmengde. Med nye og strenge krav til håndtering av overvann på egen tomt, må utbyggere i tillegg belage seg på kostbare anlegg for å magasinere og eventuelt infiltrere nedbør.

 • Produktkalkulator fra Multiblokk Les mer

  Produktkalkulator fra Multiblokk

  Oppdatert:  3 juni 2018

  Forskalingsblokkene fra Multiblokk er enkle å mure med. Nå har Multiblokk i tillegg utviklet en kalkulator som gjør det enkelt å regne ut hvilke og hvor mange forskalingsblokker du trenger!

< >