Bannerbilde

Aktuelt

 • Produktkalkulator fra Multiblokk Les mer

  Produktkalkulator fra Multiblokk

  Oppdatert:  3 juni 2018

  Forskalingsblokkene fra Multiblokk er enkle å mure med. Nå har Multiblokk i tillegg utviklet en kalkulator som gjør det enkelt å regne ut hvilke og hvor mange forskalingsblokker du trenger!

 • Sirkelsett - NYHET! Les mer

  Sirkelsett - NYHET!

  Oppdatert:  23 mai 2018

  Sirkelsettet GP, med eller uten omramming, gjør det enkelt for deg å legge inn et hint av engelsk herregård i din egen hage.

 • Det gode uteliv: Multiblokk-katalogen 2018 Les mer

  Det gode uteliv: Multiblokk-katalogen 2018

  Oppdatert:  8 mai 2018

  Mulighetene er mange i uterommet. Det handler om kundenes liv og kundenes valg, men som leverandør er Multiblokk med på å skape reelle alternativ. Derfor er det i år større bredde i sortimentet enn noen sinne.

 • Funksjonelt, drenerende industristeinsdekke Les mer

  Funksjonelt, drenerende industristeinsdekke

  Oppdatert:  1 mai 2018

  Fremfor å asfaltere sin nye oppstillingsplass, valgte Tine meierier å dekke arealet med permeabel industristein av betong. Det gir et flatt og tørt dekke med ekstrem toleranse for punktbelastning.

 • Betongdekke når det gjelder Les mer

  Betongdekke når det gjelder

  Oppdatert:  4 januar 2018

  Et gårdstun utsettes for massiv kjøring og tungtransport året rundt og i allslags vær. Slike forhold stiller ekstra høye krav til dekket. Betongstein fra Multiblokk tåler utfordringen.

 • Permeable dekker og frost Les mer

  Permeable dekker og frost

  Oppdatert:  4 januar 2018

  Vannmettet masse fryser og er utsatt for teleskader. Masse uten finstoff, slik som benyttes under permeable dekker, er fullt av hulrom som vannet renner ned gjennom. Derfor er permeable dekker mindre utsatt for teleskader.

 • Forskalingsblokk for rette og buede murer Les mer

  Forskalingsblokk for rette og buede murer

  Oppdatert:  17 november 2017

  Multiblokks produserer to varianter av rektangulær forskalingsblokk og en som er buet. Fellesnevnerne er funksjonalitet, brukervennlighet og styrke. Enkeltvis eller kombinert gir de et hav av muligheter.

 • Urbane tak blir attraktive uterom Les mer

  Urbane tak blir attraktive uterom

  Oppdatert:  16 oktober 2017

  Fordrøyende areal reduserer flomproblemene i byene. Utfordringen er at byene våre blir stadig mer kompakte, vi har få ledige flater igjen. Løsningen kan ligge på taket. Urbane Uterom søker bygg for pilotprosjekt.

 • Lindland kappkjørte mot et fly Les mer

  Lindland kappkjørte mot et fly

  Oppdatert:  21 desember 2016

  Vi i Multiblokk og Skjæveland har i seks år støttet racerfører Roar Lindland fra Lyngdal. Sørlendingen har en lang og innholdsrik karriere som racerfører, og har tidligere vunnet både Norgescupen i racing og den svenske Porsche GT Cup. Nå har han kjørt om kapp mot et fly.

< >