Bannerbilde

Tenso; multifunksjonell mur!

Tenso; multifunksjonell mur!

Multiblokk har lansert et nytt betongmurkonsept; Tenso «Multimur.» Tenso er lekker, og egner seg til utrolig mye.

Elementene i Tenso-serien er elegante og moderne, stramme i utformingen. Visuelt vil det ferdige elementet ha en tiltalende spileeffekt, som er populært både innen treverk og stålarbeider for tiden. Denne effekten tar Multiblokk nå inn i betongverdenen.

Tenso er velegnet til å bygge stilrene utekjøkken, søyler, lavere murer med trevegger oppå, oppbygde blomsterbed og utepeis. Alt dette kan også bygges av andre Multiblokk-produkter, men de nye Tenso elementene gir et nytt og langt mer moderne uttrykk.

Ved liming av Tenso påføres en liten limklatt på strategiske steder.Som forskalingsblokkene har Tenso en innvendig åpning, og kan både tørrstables og limes, eller støpes.

Tørrstablet og limt er en enkel måte å bygge betongelementer på. I de tilfellene muren må forsterkes, for eksempel dersom det skal monteres et gjerde på toppen, fylles elementene med betong.


Fremtidsrettet og flerfunksjonell

– Dette er utrolig spennende. Jeg har vist frem bilder til forhandlere. Vi er vant med at nye Atle Skandsen har allerede opplevd en flott respons på den nye Tenso-muren fra Multblokk.produkter blir mottatt på en fin måte, men denne muren vekker oppsikt. Markedet trenger et løft, som gir et tydelig moderne uttrykk, og jeg er overbevist om at Tenso fyller dette behovet, nærmest stråler Atle Skandsen.

Han er Multblokks distriktssjef mot forhandlere i Rogaland og Hordaland, og har vært med på utformingen av den nye muren med multi-funksjon.

– Tenso er fremtidsrettet og vi regner med at den vil gi en boost i markedet. Denne betongmuren treffer både når det gjelder design og funksjonalitet, beskriver den erfarne selgeren.


Spennende vår!

Multiblokks Forskalingsblokker har i alle år vært svært populære. Tenso kan benyttes til mange av de samme formålene, men tilfører det visuelle i tillegg. Den nye muren er såvidt lansert gjennom Instagram og Facebook, og Atle melder om positive tilbakemeldinger allerede.

– Dette er gøy, sier han entusiastisk.
– Nå klør vi i fingrene etter at sesongen skal starte igjen og vi for alvor skal få komme enda tyngre ut i markedet for å få vist frem Tenso. Dete blir en spennende vår!

Tenso en mur-element som samtidig har et moderne uttrykk. Spileefekten er populær innen treverk og stål, dette har Multiblokk  nå tatt inn i betongverdenen. Tenso er velegnet i kombinasjon med andre produkter, som treverk.

Tenso-serien:

Tenso er åpen innvendig. Betongsteinen er utformet for tørrstabling og liming, eller for støping.

Standardsteinen er 30 x 60 cm, med en spilehøyde på 8 cm. Fugen er 1 cm høy og 25 mm dyp. Dette gir en spilemur med dyp kontrast i de skyggelagte fugene.

Serien består av normalstein, toppstein, samt kombistein for ender og hjørner, i både hel og halv utforming. Multiblokk produserer alle Tenso-produktene i ensfarget grå og ensfarget koks.

Halvsteinen er også velegnet som søyle. Det gir en solid søyle på 30 x 30, med fuger på alle fire sidene.

Fakta:

At Tenso er åpen i midten reduserer vekten, noe som gjør den enklere å håndtere og å bygge med. Det gir også redusert vekt ved transport. Samtidig gjør åpningen det mulig å fylle elementene med betong. Når Tenso stables i forband og fylles blir det en forsvarlig forsterket mur som kan benyttes til høye elementer, og elementer som utsettes for vindlaster.

Her finner du alle produktene i Tenso-serien!

Tenso; betongelementene som forener funksjon med visualitet. Praktisk, enkelt og vakkert, kan vi ønske mer?