Bannerbilde

Riktig store krukker

Riktig store krukker

Multiblokk selger nå tre megastore krukker for uteområdet. Krukkene er varige og så romslige at de fint kan benyttes som en liten hage, eller som varig plassering for et tre eller to.

En liten krukke med en hortensia i. Velg vår største krukke og fyll den med vakre farger. I denne krukken overvintrer en fuchia. Planten er like vakker år etter år.


Skap en vakker ramme rundt inngangspartiet ditt, plasser et fargerikt blikkfang på uteplassen. Store krukker gjør det mulig å pynte opp uteplassen, og øke trivselen, uten for mye vedlikeholdsarbeid. Vi selger krukker som er store nok til proff-prosjekt. Ha det fint!Svenshög egner seg for lavere planter som står tett i tett. Bruk den gjerne til sommerblomster.  Järvstad er et romslig alternativ for kraftige stauder eller småbusker. Plant gjerne i ulike høgder, det skaper spenning og variasjon.Bergen selger vi i to ulike størrelser. Begge er romslige nok til at du kan plante et tre i krukken. Oliventre er en sikker vinner, men pass opp for vinterstormene...