Bannerbilde

Permeable dekker

 • Multiloc Dren skal infiltrere overvann for Tine Les mer

  Multiloc Dren skal infiltrere overvann for Tine

  Permeabelt belegg benyttes stadig oftere for å drenere overvann ned i grunnen, også fra næringsareal. Multiloc Dren gir 12 prosent åpning i dekket og sørger for solid infiltrasjon, samtidig som dekket har industrikvalitet.

 • Permeabel belegningsstein i veien Les mer

  Permeabel belegningsstein i veien

  I Sandnes sentrum legges belegningsstein Plaza nå i to veier. Prosjektet er en konsekvens av klimaendringene. Plaza benyttes fordi belegningssteinen både egner seg til infiltrasjon av overvann og som toppskikt i kjørebanen.

 • Permeable dekker og frost Les mer

  Permeable dekker og frost

  Vannmettet masse fryser og er utsatt for teleskader. Masse uten finstoff, slik som benyttes under permeable dekker, er fullt av hulrom som vannet renner ned gjennom. Derfor er permeable dekker mindre utsatt for teleskader.

 • Permeable dekker Les mer

  Permeable dekker

  Permeable dekker har suverene fordeler. Fremfor å lede overvannet vekk i rør, via et rørnett som allerede er overfylt, dreneres nedbøren i grunnen der vannet treffer bakken.

 • Plaza belegningsstein innendørs Les mer

  Plaza belegningsstein innendørs

  Enklere og tryggere anleggsarbeid, samt trivelig, lyst og tørt miljø for gjestene. Det er blant fordelene ved å benytte belegningsstein også i parkeringsanlegg innendørs.

 • Permeabelt prestisjeprosjekt Les mer

  Permeabelt prestisjeprosjekt

  På Bryne bygger Nortemp et betydelig fryselager. Dette skal betjenes av semitrailere, som vil påføre dekket ekstrem belastning. Uteområdet har Gartner Anlegg dekket med permeabel belegningsstein fra Multiblokk.

 • Permeabel belegningsstein i innendørs parkering Les mer

  Permeabel belegningsstein i innendørs parkering

  Plaza er en belegningsstein med god motstand mot vridningskrefter, og er så lys at den reflekterer taklyset. Blant annet derfor anbefales den i parkeringsarealer. Hvor velegnet den er i nedkjørsler, dokumenteres i Forum Jæren.

 • Oppbygging permeable dekker Les mer

  Oppbygging permeable dekker

  Permeabel belegningsstein kan ofte løse utfordringen med overvann som må håndteres lokalt. Her beskriver vi en veiledende oppbygning for permeabelt dekke med betongstein.

 • Alle permeable produkter Les mer

  Alle permeable produkter

  Multiblokk produserer permeable belegningssteiner og heller for alle behov. Aktuelle områder er oppstillingsplasser for busser og andre nyttekjøretøy, innendørs og utendørs parkeringsområder, industriareal, gangstier, offentlige områder som veier, torg og forsamlingsområder, med mer.

 • Permeable dekker, fakta Les mer

  Permeable dekker, fakta

  Permeable dekker er faste dekker som lar vannet slippe ned i grunnen. Løsningen vil bli et vesentlig element i håndteringen av overvann.