Bannerbilde

Fakta og oppbygging

 • Permeabel belegningsstein i veien Les mer

  Permeabel belegningsstein i veien

  I Sandnes sentrum legges belegningsstein Plaza nå i to veier. Prosjektet er en konsekvens av klimaendringene. Plaza benyttes fordi belegningssteinen både egner seg til infiltrasjon av overvann og som toppskikt i kjørebanen.

 • Permeable dekker og frost Les mer

  Permeable dekker og frost

  Vannmettet masse fryser og er utsatt for teleskader. Masse uten finstoff, slik som benyttes under permeable dekker, er fullt av hulrom som vannet renner ned gjennom. Derfor er permeable dekker mindre utsatt for teleskader.

 • Oppbygging permeable dekker Les mer

  Oppbygging permeable dekker

  Permeabel belegningsstein kan ofte løse utfordringen med overvann som må håndteres lokalt. Her beskriver vi en veiledende oppbygning for permeabelt dekke med betongstein.

 • Alle permeable produkter Les mer

  Alle permeable produkter

  Multiblokk produserer permeable belegningssteiner og heller for alle behov. Aktuelle områder er oppstillingsplasser for busser og andre nyttekjøretøy, innendørs og utendørs parkeringsområder, industriareal, gangstier, offentlige områder som veier, torg og forsamlingsområder, med mer.

 • Permeable dekker, fakta Les mer

  Permeable dekker, fakta

  Permeable dekker er faste dekker som lar vannet slippe ned i grunnen. Løsningen vil bli et vesentlig element i håndteringen av overvann.