Eksklusivt uttrykk med store Gangbaneheller

Heller i de største formatene gir et ryddig uttrykk og en opplevelse av at arealet er større enn det i realiteten er. Dessuten er det lekkert.
Gangbaneheller fra Multiblokk med eksklusivt uttrykk 5
Tekst: Inger Anita Merkesdal

Gangbanehellene fra Multiblokk er solide, stødige og gir et eksklusivt uttrykk. Store format reduserer vedlikeholdsbehovet, i tillegg passer disse godt til et moderne funkishus, slik som her.

Det er Frudalen Hageservice AS som har gjort jobben, og tatt bildene. Anleggsgartnerne har lagt en del Gangbaneheller i det siste og trives med det.

– Resultatene blir bra og kundene så fornøyde. Slik var det her også! Dekket skal ligge i mange år. Da bør en velge noe som holder seg fint over tid, sier daglig leder i Frudalen Hageservice AS.

Eierne av denne eiendommen var interessert i størst mulige heller. Bestillingen til Frudalen var et stilrent, enkelt gårdsrom som passer til funkishus. Ved ytterkanten var det en litt lav mur, der har anleggsgartnerne bygget opp noe. Og ut mot gaten var det en litt bratt utkjørsel.

Fordi eierne ønsket et mest mulig flatt gårdsrom, valgte Frudalen Hageservice å legge inn brostein i overgangen for å trappe ned til gatenivå. Granitten i brosteinen er fanget opp i granittkantstein langs gatene.

Innkjørselen er stilren, enkel, lettstelt og klassisk. De store formatene øker romfølelsen og har samme formspråk som funkisboligen.