Fornøyd med industristeinsdekke

På Foss Eikeland har Lintho Steinmiljø AS nylig lagt i underkant av 6000 kvadratmeter Multiloc for Stangeland Maskin AS.
20190528 083324
Tekst: Inger Anita Merkesdal

Det er Ørland Transport som har utvidet arealet sitt, og fått uteområdet dekket med Multiloc 8 cm, fra Multiblokk.

Stangeland Maskin AS har hatt ansvaret for grunnarbeidet, inkludert noe masseutskifting. Lintho Steinmiljø maskinla arealet på tre uker. Utformingen fordret mye kapping og tilpasninger, så den tiden kan de være fornøyd med.

– Som alltid har vi hatt et knirkefritt samarbeid med Stangeland Maskin. Samarbeidet mellom oss er for øvrig bare 2 - 3 år unna å være 30 år gammelt, forteller Stina Lintho Lippestad, daglig leder i Lintho Steinmiljø AS.

– Og som alltid er det strålende kvalitet på industristeinen fra Multiblokk.

20190528 083352
Industristeinsdekket hos Ørland Transport på Foss Eikeland, belagt med Multiloc 8 cm av Lintho Steinmiljø AS, er solid, varig, ryddig og tiltalende.

Driftsleder Stein A. Hansen hos Stangeland Maskin AS bekrefter at de er fornøyd med resultatet av leggingen og industristeinen.

– Vi benyttet også Lintho Steinmiljø på Rema 1000 på Vagle for flere år siden, og var kjempefornøyde da. Når folk holder avtaler, gjør en god jobb og det ser fint ut når de reiser, er det let å kontakte dem for å få pris fra dem igjen. Når vi ser at alt på dekket er like fint flere år etter, da er alt godt, forteller Stein A. Hansen.

Industristeindekke av Multiloc tåler punktbelastning og vridningskrefter, og holder seg stabilt over tid.