Gjør det selv med Tenso Multimur!

Lurer du på hvordan du kan bygge et utekjøkken til hagen? Eller planlegger du å bygge opphøyet bed eller en skjermende mur?
Tenso kjøkken Lago helle gulv
Tekst: Inger Anita Merkesdal

Da anbefaler vi med glede Tenso Multimur, og her får du vite hvorfor.

Tenso Multimur har vi utviklet for hageeiere som ønsker seg et moderne og lettbygget utekjøkken, oppbygde ugressfrie blomsterbed, en trivelig utepeis eller en stilren mur i hagen.

Tenso kjøkken komplett
Dette utekjøkkenet er murt opp av koks-farget Tenso Multimur.

Tenso kan brukes til mye!

Dette er seks gode grunner for å velge denne moderne hagemuren fra Multiblokk:

  1. Elementene i Tenso-serien er elegante og stramme i utformingen. Enten du støper et komplett utekjøkken, en peis eller nøyer deg med et oppbygget bed, får det ferdige verket ditt en tiltalende spileeffekt, som er populært både innen treverk og stålarbeider.
  2. Tenso Multimur harmoniserer med dagens byggestil, og det er gøy at vi har lyktes i å utforme et nytt murprodukt som passer både i små hager og i romslige uterom.
  3. De rene, enkle linjene i Tenso har en dempende effekt, rent visuelt. Derfor kan Multimuren få uterommet ditt til å virke større enn det faktisk er.
  4. Tenso-elementene er åpne innvendig. Det reduserer vekten, noe som gjør elementene enklere å håndtere og å bygge med. Det gir også redusert vekt ved transport.
  5. Du kan bygge med Tenso Multimur uten å bruke betong. I mange tilfeller kan elementene ganske enkelt limes sammen.
  6. I de tilfellene muren må forsterkes, for eksempel dersom det skal monteres et gjerde på toppen, fylles elementene med betong. Når Tenso stables i forband og fylles, får du en forsvarlig forsterket mur, som kan benyttes til høye elementer, og elementer som utsettes for vindlaster.
Tenso mur med lim 5
Noen små limklatter er nok til å lime elementene sammen.

Tenso søyleblokk detalj med lys
Tenso Multimur brukt som søyle med et diskret plassert lyspunkt i. Lekkert, ikke sant?