God selvbyggerserie for hagebelysning fra Multiblokk

Utebelysningen Nordgarden er en selvbyggerserie i høg kvalitet. Lampene gir mye lys i hagen, men bruker lite strøm. Alle produktene fra Nordgarden er basert på et 12-volts system. Det betyr at hageeierne selv kan montere lysene. Enklere blir det faktisk ikke.

Multiblokk selger Nordgarden lys for hagen både som søyler og spotter. Søylene kommer i to størrelser, 45 og 80 cm høge. De korteste med lys i toppen, de lange har lys som går nedover. Søylene for hagebelysning finnes i to fargevarianter; aluminium og koks.

Hageeiere kan velge mellom to typer spotter. Den nedfellbare har en diskret og ren utførelse, og er velegnet for å integreres i belegningsstein, terrasser og mur. De ikke-nedfellbare byr på mange muligheter, men er samtidig svært enkle å bruke. De stikkes ganske enkelt ned i bed eller plen. Lyset kan stilles i ulike retninger, og egner seg spesielt til områder hvor en ønsker å lyse opp et tre, en busk eller noe annet som fortjener oppmerksomhet i hagen.

Jone Espeland er Multiblokks produktansvarlige for utebelysningen.
– Vi har hatt en meget god salgsstart på disse produktene. I løpet av den første måneden solgte vi mer av disse enn vi pleier å selge av de andre lysproduktene våre i løpet av et år. Årsaken er nok både at de er så enkle å montere, og at de gir så store muligheter. Vi hadde stor tro på produktet, og ser at kundene allerede har oppdaget hvor flotte disse lampene er, forteller han.

Fakta om lysserien fra Nordgarden:Gi hagen liv sommer og vinter!

  • Gi hagen liv sommer og vinter!
  • Ledninger og koblinger kan graves ned. Det eneste som synes er lampene.
  • Godkjent for utebruk.
  • Enkle å montere.
  • 12 volts-system, ingen krav om elektriker.
  • Ledlys med lavt strømforbruk og lang levetid.