Heller: Se stort på det!

Gulvet, det faste dekket i gårdsplassen og gangstier, på sitteareal og i arbeidssoner, er det grunnleggende fundamentet i uterommet, bokstavelig talt. Velg gjerne store format, det er både praktisk og pent.
Stretto Roma helle i miljø
Tekst: Inger Anita Merkesdal

Store flater er lekkert å se på og superkomfortabelt å gå på!

Velg Multiblokks store heller når du ønsker et stilrent og eksklusivt uttrykk. Flere av disse er nå behandlet på en måte som gir vannavvisende og renere overflater.

Antica Pavullo

Stadig flere kjøper nå heller av større format. Store heller bidrar med et eksklusivt og samlende uttrykk. Få fuger demper den visuelle støyen fordi et areal som er dekket av store heller, virker mer helhetlig. Derfor er det også enklere å møblere et areal som er dekket av store heller.
I tillegg er store betongsteiner vedlikeholdsvennlig. Hvis det kommer ugress, så kommer det i fugene. Jo færre fuger, jo mindre mulighet for ugress.

Store format passer både i små uterom og i store. I mindre areal bidrar store heller til at uterommet virker større, fordi området inneholder færre forstyrrende element.

Stretto Milano helle Multiblokk
Stretto Milano har en helsort og skinnende overflate, som virkelig gir en helt spesiell, skinnende perle-effekt.

Betongheller kan benyttes i gårdsrom, på terrasser, i bysentra, hager og parker. Heller passer utmerket i kombinasjon med både belegningsstein og naturstein. Dessuten er de enkle å legge.

Velg blant Multiblokks kvadratiske og rektangulære heller. Den største serien vår er Gangbaneheller. De produseres med Aktiv overflate, og leveres nå også som permeabelt dekke.

Gangbane privathage Frudalen Hageservice 22
Store Gangbaneheller fra Multiblokk, i en liten hage formet av Frudalen Hareservice AS.