Inspirerende leilighetskompleks

Svertingstad Gard er et innholdsrikt og flott nytt boligfelt i Time kommune. Uteområdet er spesielt tilrettelagt for trygghet, lek og trivsel.
Multimix Svertingstad Gard 15
Tekst: Inger Anita Merkesdal

Rundt Svertingstad Gard er alle Jærens unike kvaliteter, som frisk luft, enestående natur og mulighetene for et aktivt friluftsliv. Samtidig er det kun en kort rusletur til Bryne sentrum.

Bilfrie tun

Nærheten til naturen, og den Jærske åpenheten, er trukket inn i leilighetsprosjektet. Uteområdet er preget av romslige lekeplasser og vidsyn. 
All parkering er under bakken. Det hever tryggheten og trivselen i feltet, og frigjør areal til lek og opphold.

Multimix Svertingstad Gard 2
Uteområdet rommer en fin kombinasjon mellom belegningssteinen Multimix på de faste dekkene, plantekasser av Kubbemur og granittkantstein.

Forseggjort

Grunn Service AS har hatt ansvaret for grunn- og utomhusarbeidet, samt gartnerarbeidet. De har lagt belegningssteinen Multimix på de faste dekkene, bygget plantekasser av Kubbemur og montert granittkantstein som avslutninger mot bedene. På lekeplassene ligger et fargerikt og mykt gummidekke, også dette har Grunn Service lagt.

Uteområdet rommer i tillegg treningsapparater, grillplasser og sittegrupper, her er et åpent vannspeil med romantisk bro for to, for å nevne noe.

Utenfor boligene er belegningssteinsdekke av Multimix fra Multiblokk.