Modena Fliser: - Dette har vi tro på!

Modena Fliser har etablert nytt, innholdsrikt proff-utsalg på Stangeland. Ved bygget står en forskalingsblokkmur som svinger seg.
Modena Forskalingsblokk kurve mur
Tekst: Inger Anita Merkesdal

Den riksdekkende kjeden innen betong, mur, flis- og flisrelaterte produkter har etablert et imponerende regionssenter på Stangeland, med proffbutikk og – showrom, samt logistikksenter, for sine proffkunder.

Plasseringen ideell, med rv. 44 på den ene siden og Motorveien på den andre. For ytterligere å tilpasse seg kundenes behov, åpner butikken klokken 06.00. Her kan håndverkerne handle før trafikken blir tett, og før de skal være på arbeidsplassen.

Skaper nye muligheter

Nybygget er ca. 3000 kvadratmeter, tilrettelagt for å betjene proffene 100 prosent, med både produkt og veiledning. På utsiden av butikken er to «blomsterkasser» av Multiblokks nye produkt Kurvestein, samt en Kurvemur det virkelig svinger av.

– Produktet er kanskje først og fremst utformet med tanke på privatkunden. Men før eller siden er 100 prosent av alle murerfirmaene i området innom anleggene våre. Muren står der først og fremst for å vekke interessen hos murerne, for at de skal selge inn løsningen for sine kunder, forklarer daglig leder i Modena Fliser Trond Ueland.

– Betyr det at du har tro på årets nyhet, Kurvesteinen fra Multiblokk?

– Avgjort. Dette har vi tro på. Det er innovativt av Multiblokk å gi kundene denne nye muligheten. Kurvestein skaper helt nye og langt flere mulige bruksområder for forskalingsblokken, svarer han kontant.

Totalpakke

Estetisk vil en mur av Kurvestein fremstå som mye finere. Med denne slipper du tilpassing av steinen med vinkelsliper når du skal foreta retningsendringer.

Kurvesteinsmuren har ingen skarpe kanter og en får langt finere fuger. I tillegg byr Kurvesteinen på mye større fleksibilitet. Estetisk er det langt finere å kunne forme en mur i bue og la den følge landskapet, enn å ha den stram som en strek, svarer den daglige lederen.

Modena har stor tro på at Kurvestein er noe deres kunder kommer til å selge mye av. Derfor har de, som totalleverandør til proffmarkedet, tilrettelegger for å selge alt av tilbehør til muren. Ikke bare selve betongblokkene, men alt fra plater, til tetting, platon og isolasjon, inkludert veiledningen, skal være tilgjengelige på Modena.

I videoen nedenfor kan du se hvor enkelt det er å bygge med Kurvesteinen fra Multiblokk.

Med Multiblokk på laget

– Vi mener Kurvesteinen er et produkt og en mulighet for murerne, vel så mye som for anleggsgartnerne. Derfor viser vi den så bredt her på proffsenteret vårt. Samtidig er det bestemt at vi skal bygge opp en ny Multiblokkutstilling på Forus, rettet mot privatkundene.
Utsalget vårt på Forus skal bygges opp til å bli et komplett anlegg hvor vi selger alt innen betongprodukt og naturstein for hage og gårdsrom rettet mot privatmarkedet. Der får Multiblokk en sentral plassering. De er en solid partner som vi har hatt et godt samarbeid med i mange år, og vi trenger å ha med oss varespekteret fra Multiblokk nå i utesesongen, beskriver Trond Ueland.

Det hører med til historien at han i fjor ble tildelt Gullblokken som Årets Ambassadør for 2014.