Bannerbilde

Aktuelt

 • Helle kontrast hos Casa Pedersen Les mer

  Helle kontrast hos Casa Pedersen

  Oppdatert:  6 juli 2021

  Gjennom instgramkontoen Casa_Pedersen deler Sandra Pedersen alt fra interiør til sminke, klær og hage. Nylig publiserte hun bilder fra uterommet sitt, og skriver ENDELIG!

 • Skjæveland, Multiblokk og jubileumsåret! Les mer

  Skjæveland, Multiblokk og jubileumsåret!

  Oppdatert:  26 april 2021

  Skjæveland Cementstøperi ble etablert i 1946, Multiblokk i 1981. Innovasjon og endringsvilje har preget bedriftene fra første dag – og i jubileumsåret vårt kommer det også til å skje mye.

 • Film: LOD med permeable dekker på ZEB-lab! Les mer

  Film: LOD med permeable dekker på ZEB-lab!

  Oppdatert:  22 mars 2021

  ZEB-laboratoriet, forskingssenteret for bærekraftige bygg og tekniske løsninger, er åpnet. Se Sintefs video om overvannsløsningene og lokal overvannsdisponering (LOD) ved null-utslippsbygget!

 • NYOPPRETTET STILLING SOM ENDRINGSLEDER Les mer

  NYOPPRETTET STILLING SOM ENDRINGSLEDER

  Oppdatert:  5 februar 2021

  Skjæveland Gruppen søker en dyktig og motivert person til vår nyopprettede stilling som Endringsleder. Er stillingen aktuell for deg, eller noen du kjenner?

 • Multiloc Dren fra Sandnes til Svinesund Les mer

  Multiloc Dren fra Sandnes til Svinesund

  Oppdatert:  21 desember 2020

  Fredag 27. november gikk åtte lass Multiloc Dren fra Multiblokk i Sandnes til Lintho Steinmiljøs prosjekt på Svinesund. Dagen etter gikk åtte nye, og slik fortsatte det hver dag i noen uker. Nå er jobben gjort, se bildene her!

 • Skjæveland og Multiblokks julegave Les mer

  Skjæveland og Multiblokks julegave

  Oppdatert:  18 desember 2020

  Gjennom mange år har vi i Skjæveland og Multiblokk fått være med på å støtte det viktige arbeidet Bypresten i Sandnes gjør. Det blir vår julegave også i år.

 • Se den skolegården! Les mer

  Se den skolegården!

  Oppdatert:  4 november 2020

  Vi har alltid heiet på gode oppholdsområder for den oppvoksende slekt, men skolegården til Bogafjell ungdomsskole er virkelig noe for seg selv. La oss presentere et uteareal av de sjeldne!

 • Fine Skeiane ungdomsskole Les mer

  Fine Skeiane ungdomsskole

  Oppdatert:  16 juni 2020

  Skolen i Sandved bydel i Sandnes har de siste årene gått gjennom en totalrenovering og utvidelse. Entreprenør Bjelland as har hatt ansvaret for grunnarbeidet, og se så fint det er blitt!