Bannerbilde

Det gode uteliv: Multiblokk-katalogen 2018

Mulighetene er mange i uterommet. Det handler om kundenes liv og kundenes valg, men som leverandør er Multiblokk med på å skape reelle alternativ. Derfor er det i år større bredde i sortimentet enn noen sinne.

Tekst: Inger Anita Merkesdal    Oppdatert:  8 mai 2018

Et større mangfold er i samsvar med trenden i Europa for øvrig, hvor tendensen er økt variasjon, med større enheter, større heller og kombinasjoner av ulike størrelser på betongproduktene. Multiblokk har i år ikke bare utvidet produktspekteret med flere dimensjoner, men også med nye overflater, nye farger og produkter som har en ytterligere kvalitetsheving.

En REN nyhet

Fordi kunder ønsker å bruke mindre tid på vedlikehold og mer på trivsel, har Multiblokk i år lansert heller med aktiv overflate.

Disse er behandlet på en måte som gjør at overflaten bryter ned organisk materiale, helt naturlig, i hele produktets levetid. Dette forebygger groing av grønske, sopp og mose på overflaten. Overflaten bryter i tillegg ned NOx.

Derfor gir Multiblokks produkter med Aktiv overflate renere betongflater, renere luft og renere miljø.

Behandlingen er i første omgang innført på alle Multiblokks Gangbaneheller, uten at dette koster kundene noe ekstra.


Velg din egen sirkel

Sirkelsettet består av heller, og leveres som stor eller litt mindre versjon, med eller uten den ytre raden av belegningsstein.

For noen år siden lanserte Multiblokk Forskalingsblokk kurve – forskalingsblokker som svinger seg.

Sirkelsett, betongheller som danner sirkel, er nyheten i år. Her kan kunden velge mellom en enkel sirkel, eller en større variant. Like fine er de begge to.

Den lille sirkelen er 1,5 meter i diameter, med en ring ekstra blir sirkelen 2,4 meter.

Sirkelsettet fra Multiblokk er nydelig som utegulv i et sitteområde i hagen, som fundament under krukker, som dekorativt element i belegget, eller i forbindelse med vann i hagen. Prøv selv!

Rene, flotte flater

Stretto Milano er tiltrekkende helsvart og skinnende.Heller med en forfinet overflate viser klasse, og gir et eksra løft i hagen. Multiblokk serverer i år  Italiainspirerte kvalitetsprodukt; Helle Stretto Milano, som er helsvart og skinnende, samt Helle Stretto Roma, som er den koksgrå tvillingbroren.

Begge tilfører en solid wow-effekt til hagen. Valget ditt handler egenlig om du ønsker et mørkt utegulv, eller et lysere, koksgrått.

Antica Pavullo er mektige heller med et stilrent utrykk. Både disse, og Stretto-hellene har fått en beskyttende og vanavvisende overflatebehandling. Det gir en strøken og elegant overflate som hever opplevelsen og trivselen i hagen.

Multiblokks drenerende belegningsstein Plaza har fått en moderne og sjermerende tilvekst i år. Plaza Quattro er en drenerende belegningsstein som gir assosiasjoner til klassisk brostein, men som samtidig har et moderne preg og er effektiv å legge. Plaza Quatro drenerer effektivt vekk vann fra overflatene og kan med fordel benyttes på gangarealer og biloppstillingsplasser.

Plaza Quattro; praktisk og brukervennlig sjarmør!

Mørkt, solid og rustikk

Mørke, solide betongsviller med rustikk utseende er et produkt som øker valgfriheten og mulighetene i hagen.

Betongsvillene fra Multiblokk er grå og koksgrå, tykkelsen 5,5 cm og bredden 25 cm. Svillene leveres i fire lengder; 25, 50, 75 og 100 cm. De ulike lengdene øker muligheten for variasjon, og tilpassing til det enkelte uterom. Hellene er blant annet ideelle som utegulv, i overganger, ved bed, eller for å ta opp høydeforskjeller.

Brunsorte betongsviller med en overflate og farge som minner om solvarmt, trærebredt treverk.

Økt valgfrihet, redusert vedlikehold og renere heller, renere luft og renere miljø, er stikkord for Multoblokks produktspekter 2018. Samtidig er de gode, gamle klassikerne beholdt.