Bannerbilde

En gledelig travel vår!

En gledelig travel vår!

Når vi har det travelt, går det godt for kundene våre. Derfor er vi oppriktig glade for tiden!

Tekst: Inger Anita Merkesdal    Oppdatert:  30 april 2019
Produkter i denne artikkelen:   Multiloc, 10 cm Normal grå

Vi verken kan eller skal skylde alt på været, men du verden for en senvinter og vår vi har hatt på Vestlandet i år. Mildvær, oppholdsvær og hagearbeid fra februar har gitt positive utslag hos anleggsgartnerne, og hos forhandlerne. Det merker vi tydelig. For oss i Multiblokk har mars og april vært trivelig travle, og vel så det.

Veldig positive prosjekt

– Innen alle segmentene; større industristeinsprosjekt, anleggsgartnerne og forhandlerne, er det betydelig økning. Det er virkelig gledelig for kundene våre. Nå har dette også vart såpass lenge at vi kan se at det er en tydelig trend, beskriver Multiblokks markedssjef Jan Herbert Sandsmark.

Multiloc-prosjektet i havnen på Karmøy, for Lintho Steinmiljø AS, er utvidet. På prosjektsiden har pågående anlegg blitt utvidet, i tillegg har Multiblokk fått leveransene til flere større industristeinsprosjekt. Dette er med på å løfte volumet i en periode hvor det normalt er et lavere aktivitetsnivå.

– Så har våre proffkunder, på generell basis, hatt en virkelig god vår. Det var ikke uvanlig dårlig vær i fjor, men i år har været vært utrolig mildt, delvis med sommertemperaturer opp i 15 – 16 grader i midten av februar. Dette viser igjen på aktiviteten hos anleggsgartnerne.

Flere har startet langt tidligere enn vanlig og de har også flere oppdrag i år, forteller han.


– Kan vi koble alt på været?
– Nei, veksten skyldes at det er mer aktivitet i markedet nå. Folk våger å satse igjen, og i tillegg har våren gitt alle en flying start, svarer Sandsmark med et smil.

Varm vår og nye produkter løfter markedet for anleggsgartnerne, og hos oss i Multiblokk. Motivet viser hellen Antica Paulo som vi lanserte i fjor.

Og nye fine produkt

Hos forhandlerne er situasjonen den samme.

– Forventningene våre til privatmarkedet pleier å være lav på denne tiden av året, men for butikkene har det vært en veldig økning i år. Hos privatkundene startet hagesesongen nesten ved årsskiftet, og butikkene begynte å hente inn mer varer allerede fra februar. Det er ingen tvil om at det er økt aktivitet blant privatkundene, og at folk igjen investerer i hagene sine, sier den erfarne markedssjefen.

Tenso Multimur, gir nydelige detaljer til utekjøkkenet, blant annet. Multiblokk lanserte eksklusive store heller i fjor, i år har den nye muren, Tenso Multimur, vakt oppsikt.

– I fjor gav de nye hellene oss en god start på våren. Den trenden vi opplevde da, med betydelig interesse for de eksklusive hellene våre, har til de grader fortsatt.

Nå har vi presentert Tenso Multimur og fått veldig gode tilbakemeldinger på den. På bakgrunn av erfaringene våre så langt, venter vi at denne vil gi en solid økning for salgstallene hos forhandlerne, forsikrer Jan Herbert Sandsmark.


Vi hiver oss på bølgen, og ønsker alle en fortsatt fin vår!


FAKTA:

Det har blitt en trivelig travel vår hos Multiblokk i år, og det virkelig fine er at det verken er ett segment eller ett spesielt produkt som er med på å løfte salget. Økningen er jevnt fordelt over hele fjøla.

Den ene varegruppen som eventuelt peker seg ut, er heller. De nye, store og elegante hellene vi hos Multiblokk introduserte i fjor, slo an da, og tendensen fortsetter.