Bannerbilde

Gratulerer til alle verdige Gullblokken-vinnere!

Gratulerer til alle verdige Gullblokken-vinnere!

Runar Steinsystem & Sola Hage og Anlegg, Gartner Anlegg, Sivert Waagen Askøy, Bjørns Hage og Anlegg og Jostein Waagen, daglig leder hos Sivert Waagen AS, er vinnere av Gullblokken for 2015!

Tekst: Inger Anita Merkesdal    Oppdatert:  21 april 2016

Multiblokks hedersbetegnelse ”Gullblokken” tildeles Multiblokk-forhandlere og kunder etter bestemte kriterier. Prisene ble i år, som i fjor, tildelt vinnerne under et stilfullt arrangement på Hotel Residence i mars.

Multiblokk-nyhet

«Åpen klasse» er ny for året. Prisen for Åpen klasse skal gå til noen som Multiblokk mener fortjener en ekstra oppmerksomhet. Enten på grunn av året som gikk, eller på grunn av en lang historikk som god Multiblokk-kunde.

Bjørns Hage og Anlegg, ved daglig leder Christian Kinden, vant Åpen klasse for 2016.

– Bjørns Hage og Anlegg er en mangeårig kunde som i en årrekke har vært blant våre større kunder. De er enkle å forholde seg til og samarbeide med. Samtidig stiller de krav til oss som leverandør, sa prisutdeler Jan Herbert Sandsmark, Multiblokks markedssjef.

Han benyttet innledningsvis anledningen til å fortelle gjestene på arrangementet om årets Multiblokk-katalog, samt stornyheten Kurvestein / Forskalingsblokk kurve, som gjør at vegger nå kan gå fullstendig i ring.

Berømmer samarbeidet

En annen solid kunde er Jostein Waagen, daglig leder hos Sivert Waagen AS. Han  gikk like godt hen og vant to utmerkelser: Prisen for Beste butikk, samt Beste ambassadør.

– Vi fikk en Gullblokk i fjor, to i år, da går jeg for tre neste år! Jostein Waagen, daglig leder hos Sivert Waagen AS var strålende fornøyd med pristildelingen.– Jeg er kjempeglad fordi vi blir lagt merke til og satt pris på. Det er ikke tvil om at dette inspirerer til å gjøre enda mer, sier Jostein Waagen.

– Hva er det dere gjør som er så riktig?

– Det er ikke nødvendigvis noe vi gjør. Jeg tror mer det handler om en totalpakke som starter med et usedvanlig godt samarbeid med Multiblokk. De er så enkle å forholde seg til. Når vårt samarbeid med dem er så godt, forplanter det seg videre ut mot våre kunder igjen. Det blir rett og slett som et tannhjul som fungerer!


Vi fikser det

Sivert Waagen Askøy vant Gullblokken for beste butikk i fjor. Gjennom årene har de også vunnet noen utstillingspriser. Nå snakkes det halvt for spøk, til dels i alvor, om å sette opp en hylle til prisene, og så sørge for å fylle den.

– Vi er selvfølgelig takknemlige for de utmerkelsene vi får. Vi har samme fokus som Multiblokk: Når vi først gjør noe, så skal vi gjøre det skikkelig. En av de gode tingene med bedriften er at samme hva du spør dem om, så er det første svaret du får: «vi fikser det.» Da kan vi gi det svaret videre til kunden vår: «Vi fikser det, sammen med Multiblokk fikser vi det,» forteller Jostein Waagen.

En fin forsamling

Utdelingen av Gullblokken ble for øvrig avsluttet med en overaskende hemmelig klasse: «Årets «Årets ideskaper» er en ny «hemmelig pris» Den gikk til forhandleransvarlig hos Multiblokk: Atle Skandsen (i middten), som er «far» til nyheten Forskalingsblokk kurve.ideskaper.» Den gikk til forhandleransvarlig hos Multiblokk: Atle Skandsen, som er «far» til nyheten Forskalingsblokk kurve.

Om lag 20 forhandlere, anleggsgartnerfirmaer, entreprenører og leverandører, samt en god delegasjon fra Multiblokk, deltok på prisutdelingen, hvor Terje Sporsem var konfransier.


Gullblokken er en utmerkelse opprettet for å gi velfortjent heder og ære til Multiblokks kreative, dyktige og hardtarbeidende kunder og forhandlere.

Prisutdeler for beste proffprosjekt Jens Laland fra Multiblokk sammen med kveldens konfransier Terje Sporsem. superekspedisjonsorganisator, her sammen med


DE NOMINERTE, KRITERIENE, VINNERNE OG BEGRUNNELSENE

Gullblokken er en utmerkelse opprettet for å gi velfortjent heder og ære til Multiblokks kreative, dyktige og hardtarbeidende kunder og forhandlere.

Målet er også å la kunder få møte konkurrenter, kollegaer og Multiblokk under en feststemt, inspirerende ramme.


BESTE PRIVATANLEGG 2015

Kriterier for privatanlegg er at anlegget skal vise kreativitet, er nytenkende, har en fin produktmiks og kompleksitet, samt  god logistikk og planlegging. De nominerte i klassen var:

1. Runar Steinsystem (ide og planlegging) samt Sola Hage og Anlegg, for prosjektet Residence Jim Solbakken.

2. Lettstelt Utemiljø, for prosjektet Ragveien 17.

3. Virgo Gartnerservice, for Haugliveien 16D Hinna.

4. Aktiv Hage og Anlegg for Helleveien, Røyneberg.

Runar Steinsystem (ide og planlegging) samt Sola Hage og Anlegg vant Gullblokken for Beste privatanlegg.

Vinneren har vært kreativ i bruk av flere ulike produkter, blant annet Gangbaneheller med spesiell overflate. Dette er satt fint sammen med stedstøpte konstruksjoner, noe som gjør anlegget til et flott, helhetlig og spennende prosjekt.

BESTE PROFFPROSJEKT 2015

Kriteriene er de samme som for beste privatprosjekt, men i tillegg og størrelse (Jan Herbert, her mangler noe info!!)

De nominerte i klassen var:

1. Gartner Anlegg for Eivindsholen, på Bryne.

2. Anleggartnermester Håkon Bjørndal for Skagen Brygge, i Haugesund.

3. Lintho Steinmiljø og Stangeland Maskin for Forum Jæren Parkering, på Bryne.

4. Bjørns Hage & Anlegg for arbeid på Stavanger lufthavn Sola.

5. Stangeland Maskin for arbeid på Kvadrat.

Gartner Anlegg vant Gullblokken for beste proffprosjekt fordi dette er et nytenkende og bra utført prosjekt. Anlegget har Gangbaneheller og Stavheller satt i system i kjørevei inn til boliger i et flott byggefelt.

BESTE BUTIKK 2015

Kriterier for beste butikk er at butikken og personalet er preget av positivitet, er nytenkende og «sultent». Personalet skal ha høy produktkunnskap, Multiblokk skal være foretrukken leverandør og ha god synlighet og plassering. Butikken skal være enkel å forholde seg til, ha ryddige betalingsrutiner, og bestillinger og logistikk skal ha forutsigbarhet.

De nominerte i klassen var:

1. Sivert Waagen Askøy.

2. Coop Obs Madla.

3. Coop Obs Bygg Haugesund.

4.  Hella Betong, Knarvik.

5.  Skude mur, Karmøy.

BESTE AMBASSADØR

Kandidater
1. Glenn Andre Lunde. Butikksjef, Modena Fliser.
2. Stina L. Lippestad. Daglig leder Lintho Steinmiljø.
3. Jostein Waagen. Daglig leder hos Sivert Waagen.
4. Roald Toppe . Daglig leder Åsane Sand og singel.

Vinneren av Gullblokken for Beste ambassadør er Jostein Waagen, daglig leder hos Sivert Waagen. Han vant fordi han på en fremragende og foroverlent måte prioriterer Multiblokk i profilering, videoer og sosiale medier. Jostein Waagen viser et aktivt hjerte for Multiblokk som leverandør.

ÅPEN KLASSE

Gullblokken for Åpen klasse skal gå til noen Multiblokk mener fortjener en ekstra oppmerksomhet. Enten på grunn av året som gikk, eller på grunn av en lang historikk som god Multiblokk-kunde.
Bjørns Hage og Anlegg, ved daglig leder Christian Kinden, vant Gullblokken i Åpen klasse for 2016. De er en mangeårig kunde som i en årrekke har vært blant Multiblokks større kunder. De er enkle og forholde seg til og samarbeide med. Samtidig stiller de krav til Multiblokk som leverandør.

Vinneren av beste proff-prosjekt ble Gartner Anlegg. Grynder og prosjektleder Geir Åge Liland tok i mot Gullblokken. Prisutdeler Beste proff-prosjekt var Jens Laland ekspedisjonsorganisator. i midten Til h. Terje Sporsem.