Bannerbilde

Vanvittig trøkk og veldig kjekt!

Vanvittig trøkk og veldig kjekt!

Nyåpnede OBS bygg Hove imponerer med beliggenheten, størrelsen, vareutvalget og tempoet! På toppen av alt har avdelingslederen med ansvar for betong rikelig anledning til å slå av en prat.

Tekst: Inger Anita Merkesdal    Oppdatert:  27 mars 2019

Vi besøkte butikken en tidlig morgen, så forstyrrer vi ikke mannen som først og fremst er opptatt av kundenes ve og vel for mye. Det er roligere fra morgenen av, men likevel arbeid som skal gjøres; tomme paller skal erstattes med fulle, for eksempel. For her fyker varene ut.

Butikken er lys, temperert, utrolig innholdsrik, ren og ryddig. Slikt er en fryd å handle i.

Betydelig interesse

OBS bygg flyttet nylig fra Brueland-senteret. Nå er alle varene inne i butikken, som for sikkerhets skyld har fått tre-felts vei og kan romme i overkant av 50 biler med tilhenger.

Inne får også betongvarene en helt annen synlighet, og det merkes…

– Det har vært et vanvittig trøkk og veldig kjekt. Jeg tror ikke noen av oss som ekspederer har hatt en eneste dag med under 20 000 skritt siden åpningen. Men det er jo dette vi liker, å ha det travelt med trivelige kunder, sier avdelingsleder Sverre Egeland begeistret.

Han viser rundt blant trelast, betong og andre tyngre byggevarer.

– Multiblokks produkter var etterspurt tidligere også, men her inne, med denne synligheten, er det noe helt annet. Og vi har delt ut så mange Multiblokk-kataloger at vi trengte påfylling, forklarer Sverre.

Før han blir avbrutt av en kunde som spør etter fugesand og prislisten på belegningsstein. Og vips er praten i gang.

Kundevennlig

Det veldige butikklokalet er tilrettelagt for enkel, trivelig og effektiv handel. Multiblokks produkter står lett tilgjengelig. Noen kunder velger å frakte varene selv, og kan bare lempe de fra pallene og rett på hengeren. Andre velger å få de levert.

– Det er noe annet å kjøpe blokker og belegningsstein herfra, enn i den gamle butikken. Den måtte kundene nærmest knuse is og børste vekk snø, forteller Sverre med et smil.

Han ble ansatt i november, og er nesten rykende fersk i OBS-systemet. Tidligere har han arbeidet i Spenncon, armeringsbransjen og Norfloor.

Roser Multiblokks utvalg

– Dette trives jeg virkelig med. Det er en glede å kunne gjøre hverdagen til kundene våre bedre. Når de kan reise herfra, og ha med seg løsninger på ting de har planlagt og tenkt på lenge, det betyr mye. Nå er det jo også så mye nytt innen produkter og muligheter, at vi har full Et utekjøkken av Tenso Multimur står i inngangen på Obs Bygg på Hove.anledning til å hjelpe kundene uansett hvilke behov de har.

Se bare innen mur, der er det blitt utrolig mye fint. Nå kan kundene velge produkter med splitt, Tenso, Aneto eller Kubbemur, i tillegg til de tradisjonelle forskalingsblokkene.

Det samme innen belegningsstein. Før var det noen få typer. Nå er det mye spennende innen heller i alle størrelser og overflater, og også muligheter for å kombinere belegningsstein og heller som du vil.

Han smiler begeistret og overbevisende, så tilføyer han plutselig;
– Samtidig krever folk det lille ekstra i dag. Men med det produktutvalget Multiblokk har, kan de kjøpe akkurat det de har lyst på.

Noen kunder handle med tilhenger, andre får varene tilkjørt.