Bannerbilde

Vel blåst Sandnes, og takk!

Vel blåst Sandnes, og takk!

Blink 2019 ble en suksess uten like og vi i Skjæveland og Multiblokk er imponert over innsatsen til alle.

Tekst: Inger Anita Merkesdal    Oppdatert:  9 august 2019

Forholdene var strålende for publikum, idretten og konsertene.

Avskjedskonserten i Vågen, med D.D.E, samlet alene 15 000 feststemte mennesker, arrangementet samlet totalt rundt 100 000 besøkende. Det gjør Blink 2019 til det største arrangementet Sandnes har gjennomført. Så har også superlativene haglet både under og etter arrangementet.

Blink 2019 ble tidenes folkefest, og inkluderte flere tusen barn. Foto: Axelar ved Svein Erik Fylkesnes. Han har også fotografert hovedbildet øverst.

Men slikt gjør seg ikke av seg selv. Arrangørene får ros, deltakerne får ros, det samme gjør publikum. Og som ordfører Stanley Wirak sa til Stavanger Aftenblad; «Næringslivet har gjort en kjempejobb. Slik bygger byen.»

Foto: Axelar, ved Asgeir Ravndal. Vi i Skjæveland og Multiblokk er imponert over innsatsen til alle – og her betyr alle arrangørene, deltakerne og ikke minst publikum.

Vi er takknemlige over å få støtte dette slik at vi kan gjøre vår del for å gjøre arrangementet mulig i byen som vi alle er så stolte av.

– Vår støtte til Blink går blant annet til de aldersbestemte klassene. De aller fleste deltakerne der er barn og unge, og her snakker vi om tusenvis av deltakere. Det er nettopp disse unge som er så viktige for oss, derfor betyr Blink mye for vår del, forteller Jan Herbert Sandsmark, som er markedssjef i Multiblokk.

Blink 2019, foto: Axelar ved Hans Lie.

Blink 2019. Foto: Axelar ved Christopher Martinsen.


Skifesivalen Blink åpnet med Blink Classics. Rulleskirennet startet på Ålgård med målgang i Sandnes sentrum. Deltakere var elite dame og elite menn - alle de beste langrennsløperne, samt andre aktive løpere, som deltok på ulike lengder.

For det lengste løpet ble det delt ut fem spurtpriser. Den siste av disse hadde Skjæveland ansvaret for.

Blink 2019, Sandnes Arena. Foto: Axelar, ved Rune Helgesen.

Skjævelands spurtpris var lagt til Sandnes Arena på Melshei. Dette er en god plass for å se utøverne. Der stilte Skjæveland og Multiblokk med grillmat, og sørget sammen med Bogafjell Sykleklubb for god stemning, liv og røre.

Skjæveland hadde fått laget egne T-skjorter, og delte ut 150 av disse.


Blink 2019. Foto: Axelar ved Marit Thomassen.