Multiblokkforhandlere

Her er Multoblokkforhandlerne

Her er våre forhandlere. Klikk deg inn på utsalgene, så får du tilgang til adresse og kontaktinformasjon. Velkommen til oss!

Multiblokks produkter presenteres blant annet gjennom vår populære katalog og hos forhandlerne. Noen av forhandlerne våre har omfattende innendørs utstilling. Blant disse er Coop obs Bygg Madla, som har en Multiblokk-utsilling i underetasjen på populære Madla Handelslag.

I tilknytning til belegningsstein, kubbemur og andre produkter fra Multiblokk har Madla Handelslag valgt å vise andre hagerelaterte varer.Multiblokks utstilling hos Madla Handelslag viser blant annet kubbemur med toppstein, forskanlingsblokker og belysning.


Byggmakker Strand har innholdsrik utstilling av belegningsstein, heller, kubbemur, forskalingsblokker og andre produkter fra Multiblokk ved inngangspartiet sitt.

En av de nye forhandlerne av Multiblokk-produkter er Byggmakker Strand på Jørpeland. Butikken er en komplett bygg-vareforhandler og har et rikholdig utvalg av varer for både proff- og privatkunder. I utstillingen viser de flest mulig av Multiblokks produkter, så som Alta pullerter for belysning i hagen, tromlet og utromlet belegningsstein, kubbemur, forskalingsblokk med splitt, toppheller, Aneto-mur og heller.

Muren hos Byggmakkeren på Strand består av Kubbemur, Topphelle og innfelt belysning fra Nordgarden.

Slik presenteres belegningssteinene og hellene fra Multiblokk oversiktlig.


Utstillingen hos Coop Extra Bygg på Ålgård viser belegningsstein, heller og andre hageprodukter fra Multiblokk i miljø med møbler og annet butikken selger.

Den nye butikken på Ålgård, Coop Extra Bygg, er tilrettelagt for effektiv og enkel handel. Her selges så og si alt en kan trenge til hus, hytte og hage. Multiblokk utstillingen står i avdelingen for tyngre byggevarer og viser på en fin måte allsidigheten ved belegningssteinene, hellene, Kubbemuren, forskalingsblokkene og de andre populære varene fra Multiblokk.


Fra venstre avdelingsleder ved OBS-Bygg på Mariero Hans Petter Garseg og avdelingsleder ved OBS-Bygg på Forus Ståle Corneliussen i utstillingen hos OBS-Bygg på Forus.

Kubbemur i bue, belegningsstein i alle farger og størrelser, tromlet og utromlet belegningsstein. Kubbemur XL, peis av Kubbemur, toppstein og heller er blant produktene Coop OBS! viser på Forus. Butikkutstillingen av produkter fra Multiblokk ligger i inngangspartiet og er blitt et populært innslag i butikken.