Bannerbilde

Fotskrapekum

Det er triveligere med rene sko og gulv! I sortimentet vårt har vi nå en prefabrikkert Fotskrapekum, som letter vedlikeholdet ditt.

Vår Fotskrapekum er betongkum som er formet for å bære galvaniserte rister. Kummene leveres komplett og finnes i flere dimensjoner.

Fotskrapekum plassert i dekket utenfor døren i bygg med mye trafikk, gir renere gulv og enklere vedlikehold innendørs. Så enkelt, så effektivt!

Fotskrapekummene våre egner seg ypperlig til offentlige bygg, industribygg og andre bygg med mye trafikk inn og ut av dørene. Plasser den i belegget på utsiden av døren, så vil rask, rusk, skitt og lort forsvinner i risten og blir liggende i betongkummen.

VBS fotskrapekummer er et kjappere og bedre alternativ enn stedstøpte løsninger. Innstøpte heisfester gjør det enkelt å få kummen på plass. Etterpå er det bare å legge i de galvaniserte ristene, så er jobben gjort.

Dimensjoner fra 500 x 1000 x 15 mm (bredde x lengde x høyde) til 2000 x 2000 x 160 mm. Dette gir en lettere og mer håndterbar kum.

Kummen har avløpsåpning på DN 75 mm.