Bannerbilde

Modena Fliser: - Dette har vi tro på!

Modena Fliser: - Dette har vi tro på!

Modena Fliser har etablert nytt, innholdsrikt proff-utsalg på Stangeland. Ved bygget står en forskalingsblokkmur som svinger seg.

Den riksdekkende kjeden innen betong, mur, flis- og flisrelaterte produkter har etablert et imponerende regionssenter på Stangeland, med proffbutikk og – showrom, samt logistikksenter, for sine proffkunder.

Plasseringen ideell, med rv. 44 på den ene siden og Motorveien på den andre. For ytterligere å tilpasse seg kundenes behov, åpner butikken klokken 06.00. Her kan håndverkerne handle før trafikken blir tett, og før de skal være på arbeidsplassen.

SKAPER NYE MULIGHETER

Nybygget er ca. 3000 kvadratmeter, tilrettelagt for å betjene proffene 100 prosent, med både produkt og veiledning. På utsiden av butikken er to «blomsterkasser» av Multiblokks nye produkt Kurvestein, samt en Kurvemur det virkelig svinger av.

Driftsleder Arnt Over Torland og daglig leder i Modena Fliser Trond Ueland ved Kurvesteins-muren som er bygget opp utenfor det nye senteret i Sandnes.– Produktet er kanskje først og fremst utformet med tanke på privatkunden. Men før eller siden er 100 prosent av alle murerfirmaene i området innom anleggene våre. Muren står der først og fremst for å vekke interessen hos murerne, for at de skal selge inn løsningen for sine kunder, forklarer daglig leder i Modena Fliser Trond Ueland.

– Betyr det at du har tro på årets nyhet, Kurvesteinen fra Multiblokk?

– Avgjort. Dette har vi tro på. Det er innovativt av Multiblokk å gi kundene denne nye muligheten. Kurvestein skaper helt nye og langt flere mulige bruksområder for forskalingsblokken, svarer han kontant.

TOTALPAKKE

– Estetisk vil en mur av Kurvestein fremstå som mye finere. Med denne slipper du tilpassing av steinen med vinkelsliper når du skal foreta retningsendringer. Kurvesteinsmuren har ingen skarpe kanter og en får langt finere fuger. I tillegg byr Kurvesteinen på mye større fleksibilitet. Estetisk er det langt finere å kunne forme en mur i bue og la den følge landskapet, enn å ha den stram som en strek, svarer den daglige lederen.

Modena har stor tro på at Kurvestein er noe deres kunder kommer til å selge mye av. Derfor har de, som totalleverandør til proffmarkedet, tilrettelegger for å selge alt av tilbehør til muren. Ikke bare selve betongblokkene, men alt fra plater, til tetting, platon og isolasjon, inkludert veiledningen, skal være tilgjengelige på Modena.

MED MULTIBLOKK PÅ LAGET

– Vi mener Kurvesteinen er et produkt og en mulighet for murerne, vel så mye som for anleggsgartnerne. Derfor viser vi den så bredt her på proffsenteret vårt. Samtidig er det bestemt at vi skal bygge opp en ny Multiblokkutstilling på Forus, rettet mot privatkundene. Utsalget vårt på Forus skal bygges opp til å bli et komplett anlegg hvor vi selger alt innen betongprodukt og naturstein for hage og gårdsrom rettet mot privatmarkedet. Der får Multiblokk en sentral plassering. De er en solid partner som vi har hatt et godt samarbeid med i mange år, og vi trenger å ha med oss varespekteret fra Multiblokk nå i utesesongen, beskriver Trond Ueland. Det hører med til historien at han i fjor ble tildelt Gullblokken som Årets Ambassadør for 2014.

DETTE HAR DE TRO PÅ

Forskalingsblokken Kurvestein fra Multiblokk åpner for helt nye muligheter når det gjelder mur i hagen. Modena Fliser er spredd fra Kristiansand i sør til Bergen i nord, og er en del av den landsdekkende Modena-kjeden. Alle butikkene i Modena Fliser fører Multiblokks varer. Modenas styrke er blant annet de estetiske mulighetene en får ved å blande naturstein, skifer og betongvare. I butikkene skal kundene både kunne kjøpe varer, hente inspirasjonen og få muligheten til å snakke med fagfolk, slik at de får det estetiske uttrykket de ønsker.

– Multiblokks produkter er ideelt å kombinere med de andre steinproduktene våre, og det setter folk pris på til uteområdene sine. I den sammenhengen vil Kurvemuren bety mye for å løfte uttrykket i hagene. Blokken egner seg til alt fra små bed, støttemurer eller basseng om så er. Derfor har vi tro på Kurvemur-produktet, sier lederen av Modena Fliser.


Kurvestein er en forskalingsblokk-serie som består av tre ulike betongblokker fra Multiblokk.

Kurvestein normal har en krumning på 45 grader. Med to steiner får du en krummet 90 graders vinkel, med åtte får du en full sirkel.


Kurve start venstre har en krumming på 22,5 grader. Brukes i overgangen mellom en rett mur og en sving mot venstre.
Kurve start høyre har en krumming på 22,5 grader. Brukes i overgangen mellom en rett mur og en sving mot venstre.

Kombinasjonen av disse tre steinene gir i realiteten uendlige muligheter.