Bannerbilde

Trivelig og trygg utepeis!

Trivelig og trygg utepeis!

Utepeisen skaper stemning, luner og er et kjærkomment samlingspunkt i hagen. Denne peisen fra Multiblokk bygger du på en dag!

Til alle tider har mennesker samlet seg rundt bålet, og få elementer skaper slik stemning og trivsel som knitrende flammer i egen peis. Utepeisen har vært den ultimate hagedrømmen for mange. Nå er den enklere å nå enn noen gang, takket være peis-pakken fra Multiblokk.


Multiblokks peis av Kubbemur blir et trivlig og selvfølgelig samlingspunkt i hagen.

Peisen fraMultiblokk bygges av ordinære Kubbeblokkker fra den erfarne betongvareprodusenten. Dette er gode og robuste produkt som er enkle å stable og å bygge med. Multiblokks peis av Kubbemur leveres som et sett bestående av tre paller.

Peisen må stå på avrettet og solid underlag. Selve fundamentet består av 56 kubbesteiner. Ildstedet bygges av fem skift, og totalt 40 kubbesteiner. Over disse er ei peishylle, som består av fire betongplater. Også toppen av Multiblokk-peisen består av kubbesteiner.

Alle produktene, inkludert limemørtel, ildfast stein og monteringsveiledning, leveres ferdig pakket og klar til bruk. Settet er ferdig pakket på tre paller og peisen kan du montere i løpet av en dag.

Peis-settet fra Multiblokk tilsvarer peisen på dette bildet. En enkere utepeis kan du knapt nok få!

Her er en detaljert byggeveiledning med bilder.


Denne sittegruppen, med peis, er bygget opp av huseigeren selv. Bildet er tatt en trivelig sensommerkveld.