Bannerbilde

Personell

 • Inge: Kategoriansvarlige Vann og avløp

  Inge: Kategoriansvarlige Vann og avløp

  Av hensyn til kundene, produkt- og markedsutviklingen, spisser Skjæveland Gruppen salgs- og markedsarbeidet sitt. Det sammenslåtte selskapet konsentrerer innsatsen om fire produktkategorier.

  Les mer
 • Kategoriansvarlig for Infrastruktur

  Kategoriansvarlig for Infrastruktur

  Silje Vagle er kategoriansvarlig for Infrastruktur fra høsten av. Av hensyn til kundene, produkt- og markedsutviklingen, spisser Skjæveland Gruppen salgs- og markedsarbeidet sitt. Det sammenslåtte selskapet konsentrerer innsatsen om fire produktkategorier.

  Les mer
 • Kategoriansvarlig Subsea

  Kategoriansvarlig Subsea

  Atle Skandsen blir ansvarlig for Skjæveland Gruppens produktkategori Subsea etter sommerferien. Av hensyn til kundene, samt produkt- og markedsutviklingen, har Skjæveland Gruppen spisset salgs- og markedsarbeidet sitt.

  Les mer
 • Kategoriansvarlig for Mur og belegg

  Kategoriansvarlig for Mur og belegg

  Av hensyn til kundene, produkt- og markedsutviklingen, spisser Skjæveland Gruppen salgs- og markedsarbeidet sitt. Men om mye forandres, er Jan Herbert Sandsmark fortsatt ansvarlig for Mur og belegg.

  Les mer
 • Skjæveland Gruppen spisser laget

  Skjæveland Gruppen spisser laget

  Fusjonen mellom Skjæveland og Multiblokk er mer enn en sammenslåing. Dette er et ledd i arbeidet hvor gruppen spisser seg for å bli en industriell organisasjon rigget for vekst.

  Les mer
 • Kalkulatør med dybdeerfaring

  Kalkulatør med dybdeerfaring

  Skjævelands nye kalkulatør Kjartan Tangeland er maskinfører, med rikelig erfaring fra grøfta. Han har egenskaper Skjæveland var ute etter i arbeidet med å spisse seg som en industriell organisasjon rigget for vekst.

  Les mer