Belegningsstein i Sørlandsidyll

Like tiltalende som en sørlandssommer er området ved utløpet av Søgneelva i Søgne. Bli med til boligprosjektet med sørlandsidyll!
Belegningsstein fra Multiblokk i sørlandsidyll 7
Tekst: Inger Anita Merkesdal

Her er det trygt og godt.

Hjemmekoselig

Innimellom boligene ligger en beskyttet liten lekeplass. Her er det beplantning som blir frodig med tiden, med plen og trivelige gangstier. Under det meste av anlegget er det parkeringskjeller for beboerne.

Vi besøker Smedsanden sammen med Kjell Arvid Pedersen, daglig leder i PS Anleggsgartner. Han viser frem arbeidet de har gjort.

– Fremdriften på jobben vår gikk i takt med at leilighetene ble bygget. Vi brukte et drøyt år fra første økt, til vi var ferdige, forteller han.

Anleggsfirmaet har lagt belegningsstein, plantet, lagt plen, klargjort for asfaltering og bygget lekeplassen.

Belegningsstein fra Multiblokk i sørlandsidyll 2
Mellom husene ligger et lunt og trivelig fellesareal.

Helt fornøyd

Den underjordiske parkeringskjelleren er dekket av en membran, som ikke måtte skades. Derfor måtte anleggsgartnerne være ekstra påpasselige med arbeidet sitt. I tillegg fikk de noen utfordringer med overvann oppå parkeringskjelleren.

– Dette oppsto fordi det er så lite fall, men det var ikke verre enn at det kunne løses. Alt i alt har oppdraget på Smedsanden vært en grei jobb for oss i PS Anleggsgartner. Og materialene, levert fra Multiblokk, har som alltid svart til forventningene, understreker Kjell Arvid Pedersen

Multiblokks belegningsstein Multimix er benyttet både i fellesareal og i de mer private områdene.