Gangbaneheller på prestisjeprosjekt

Clarion hotellene er på mange måter i en klasse for seg. Derfor er det ekstra stas at de valgte Gangbaneheller på utearealet til splitter nye Clarion Hotel Energy i Stavanger.
Gangbaneheller, Clarion Hotel, Stavanger 1
Tekst: Inger Anita Merkesdal

Multiblokks Gangbaneheller gir et staselig inntrykk.

Hotellet åpnet like før ONS 2014, og regnes for å være Stavanger-regionens største og mest spennende konferansehotell. Clarion Hotel Energy har et rikt utvalg av konferansefasiliteter og fleksible løsninger for alt fra to til 1000 personer. Spennende matkonsepter med restauranten Kitchen & Table, fleksible konferansefasiliteter på etasje 2 og tilknyttet DNB arena med 36 VIP losjer.

Bak prosjektet star Entreprenør Hent, Byggherre Madlaveien Invest AS og arkitektfirmaet Snøhetta AS. Lintho Steinmiljø AS har igjen gjort en utmerket jobb med å legge heller fra Multiblokk. Arealet som er belagt med Gangbaneheller er ca. 1385 kvadratmeter. Det ligger på et settelag av 30mm knust masse fraksjon 0-6 og er fuget med fraksjon 0-4.

Arbeidet har vært hektisk og omfattende

Høye resultatkrav

Selve Clarion-prosjektet er stort, og Lintho Steinmiljø kom inn sent i prosessen. Det betyr at mange ønsker å disponere samme plassen, hvilket krever både en våken oppdragsgiver og smidighet hos alle involverte.

– Vår erfaring er at samarbeidet ved prosjektet har vært svært godt, og at HMS og arbeidsmiljø har vært ivaretatt på en svært tilfredsstillende måte, sier daglig leder i Lintho Steinmiljø, Stina Lintho Lippestad.

Stavanger kommune stiller svært strenge krav til «finish,» og det har fra første dag vært fokus på høy kvalitet i detaljer og avslutninger.

– Jeg er veldig stolt av de ansatte og den førsteklasses jobben de har gjort. Produktene fra Multiblokk er, som alltid, av topp kvalitet, forklarer hun.

Hotellets inngangsparti er tydelig, markert og verdig.